Kostymer

Tips, fakta och vägledning om kostymer

Armani kostymer - fakta och tips

Armani kostymer är lyx som kostar pengar. Utbudet är därför inte särskilt stort i Sverige och de riktiga märkesbutikerna är koncentrerade runt huvudstadsregionen.

Utbudet av Armani kostymer är stort i nätbutiker. På nätet kan du dock inte prova din Armani kostym, vilket du helst ska göra om du är beredd att satsa stora pengar på märkeskläder.

I Stockholm finns ett fåtal återförsäljare av Armani kostymer. NK säljer t.ex. Armani Collezione för under 10.000 kr. Många designers har kollektioner för 6000-11.000 kr. Du som vill ha en kostym i samma märkesklass som Armani kan testa följande italienska märken som alternativ:

  • Zegna (finns också på NK)
  • Cavalli
  • Cornelani

För dig som Bor i Skåne är utbudet av Armani kostymer något sämre än i huvudstadsregionen. Men Köpenhamn kan å andra sidan stoltsera med ett rikt utbud. Illum – varuhuset mitt på Ströget – har ett urval av Armani kostymer till samma pris som NK i Stockholm – dvs. i prisspannet 5000-10000 kr.

Armani eller Hugo Boss kostymer?

I Sverige är Armani kostymer populära vid sidan av det franska märket Hugo Boss. Vilket som är bäst är omtvistat. En italienare föredrar naturligtvis Armani eller D&G, medan en fransman talar varmt om Hugo Boss.

Reklamlänkar